Zijn whitening-tandpasta’s wel echt effectief?

Whitening-tandpasta’s bevatten geen waterstofperoxide, carbamideperoxide of andere zware bleekmiddelen (deze worden wel gebruikt bij professionele bleekbehandelingen). In plaats daarvan werken deze tandpasta’s via schurende middelen. Deze stofjes helpen om de donkere aanslag – veroorzaakt door dingen als koffie, thee, tabak en rode wijn – op uw tanden te verwijderen. Zo krijgen uw tanden hun natuurlijke witheid dus weer terug. De producten van de Nano Range maken gebruik van de Enamel Care Technology ©, die ook helpt om uw tanden witter te maken. De microkristallen in deze technologie vormen namelijk een nieuwe laag glazuur over uw tanden, waardoor ze weer gaan glanzen en er bovendien witter uitzien.

Hoe vaak mag ik producten van de Nano Range gebruiken?

De producten van de Nano Range zijn ontworpen om net zo gebruikt te worden als elke andere tandpasta, elk ander mondspoelmiddel, elke andere tandenborstel en elk ander flosdraad. U kunt ze dus net zo vaak gebruiken als andere mondverzorgingsproducten.

Zit er een leeftijdsgrens op het gebruik van de producten van de Nano Range?

De producten van de Nano Range zijn in principe geschikt voor iedereen, maar zijn speciaal ontworpen voor mensen ouder dan zeven jaar.

Voor wie zijn de producten van de Nano Range geschikt?

In principe voor iedereen. De producten van de Nano Range bevatten geen SLS, parabenen, triclosom, alcohol en PEG. Verder zijn ze glutenvrij. De Nano Range is ook geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Alle producten van de Nano Range zijn zorgvuldig getest en veilig bevonden.

Wat zijn gevoelige tanden?

Gevoelige tanden ontstaan als het tandvlees zich terugtrekt, waardoor kleine kanaaltjes in de tandwortel bloot komen te liggen. In deze kanaaltjes liggen de uiteinden van tandzenuwen, die nu dus niet meer door het tandglazuur worden beschermd. Daardoor kunnen dingen als hete thee, koude lucht en zuur voedsel de zenuwen prikkelen – wat pijn doet. WhiteWash Nano Gevoelige Tanden kan de gevoeligheid verminderen, doordat de microkristallen van de Enamel Repair Technology © de kanaaltjes weer afsluiten. Ook andere producten in de Nano Range maken gebruik van deze technologie.